dimecres, 12 de desembre del 2007

"LOS LUNES AL SOL"

Em sento igual...

Ostia amb els australians!!!No hi ha manera de trobar cap pirata.Porto quatre dies patejant la puta ciutat buscant feina.Em conec tots els hostals, cibercafes, workshop...de la ciutat i en algun restaurant em sembla que ja hi he entrat 4 vegades...

A les 9 sona el despertador, un te amb un parell de galetes i a fer la ruta, em paso el putu dia mirant anuncis, ara ja tambe agafo els que ofereixen lloc per anar a Melbourne, aquesta ciutat no em barrufa!!!!

El del club de tennis ja el tenia enganyat, pero a la que li vaig dir que no tenia visat de treball va cambiar la cara de cop, es veu que aqui els profes de tennis tenen contracte, es complicat treballar en negre.

Ara necesitaria una mica de sort i trobar algu que vagi a Melbourne un dia d'aquests, es mes barat anar-hi amb avio que amb bus o tren.A veure si puc arribar-hi avanc de nadal, no el vull passar aqui.Alla es posible que trobi algun conegut, algu dels molts que m'he anat trobant i sempre s'agraeix una mirada amiga en aquestes dates.

Dema he decitit que no fotare ni l'ou, paso de buscar feina, si vol que vingui ella!!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

holaa!!
mirant a la web del kualcatiu.. nosé com he vingut a petar aqui!
aixi que ets un noi de sant feliu que se n'ha anat a fer la volta al món! k guaii!!!!
com t'admiro, espero algun dia fer una cosa com aquesta, et desitjo molta sort, encara que potser ja et falta poc per acabar el viatge, no ho sé la veritat, això si.. seguramen k ja deus trobar a faltar un poblet petit i mal parit anomenta Sant Feliu, oi?


salut ;P

Nau ha dit...

Un sempre troba a faltar casa seva...Si em falta molt per acabar? Doncs no ho se, potser 2 setmanes potser 1 any, no se sap mai!
Qui ets???

Piroclast ha dit...

Un pic i una pala et serveix com a carta de recomanació??

Ho envio amb la factura del Munné si vols, així ja tindràs papers....

Moi (Vic) ha dit...

Sempre et quedara el recurs de dedicar-te a la prostitució, segur que trobaries algunes iaies a Sydney o alguna gran ciutat de ricaxus, que estiguin forrades i disposades a pagar-te tot el viatge per una feineta...
(No volies experiències fortes??!!jejejej!)

Que hi hagi sort!

Cuida't xurissu

Moi