divendres, 19 d’octubre del 2007

AVUI FA UN MES!!!!!

Semba que va ser ahir que marxava i ja ha passat un mes!!Deu meu que ràpid pasen el dies quant un esta a gust...(segur que algu ha perdut l'aposta) Quant tornaré...??? No en tinc ni idea. La veritat és que m'ho estic passant molt bé. Un s'espavila ràpid, si m'han pres el pel??? SI! Pero un apren i ara soc jo el que comenca a pendre el pel. Aquest mes ha sigut realment fantastic, m'ha passat una mica de tot, bo i dolent, pero el que no et destrueix et fa mes fort. Així que seguirem endevant!!!!

Avui m'he lleva't decidit a patejar-me Hanoi ja que nomes hi volia estar dos dies.Despres d'esmorzar la meva tassa de te i un parell de torrades em decidia a sortir de l'hostal (aqui s'han acabat els privilegis de tenir habitacio per mi sol, som 12!!)Surto de casa i primera feina...comencar a caminar entre mils de motos que nomes foten que pitar a tothora...doncs be, quant em decicia a anar a veure un parell de monuments un so familiar m'ha fet tornar enrrera...
ERA UNA PILOTA DE TENNIS!!!! Després d'un mes no ho he pogut evitar... He entrat i efectivament i habia un paio donant una classe de tennis!!!

Primera feina demanar si podia jugar amb ell, m'ha dit que no, però les meves ganes han pogut mes aixi que no he parat fins que m'ha deixat una raqueta i m'ha dit que jugues amb el seu alumne. Al anar amb xanclestes m'ha tocat jugar descalç, però en menys de 5 min ja m'habien deixat unes bambes i una raqueta de veritat, llavors tothom volia jugar amb mi!!! Al cap de dues hores i mitja estaba trencat!!!

Diumenge he tornat a quedar per jugar i...M'HAN OFERT FEINA!!!!!

Aixi que dilluns no se si anire al nord o a la embaixada espanyola per allargar el visat jajajjajjaajjaja!
Ja us explicare....
Ah, aquesta ciutat m'encanta i les noies son mes guapes que a Tailandia...!!!!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Aranau,

Sóc el Jordi Franquesa, i aquest dijous sortim amb la Mònica cap a Hanoi, (arribem divendres migdia). Et passo el meu correu, jordif@lacentral.es i estem en contacte. Si estas per allà i necessites alguna cosa o per comentar la jugada estem en contacte.
de momemt veig que ho tens tot controlat.

Avanti

Anònim ha dit...

Treballar?

Un pic i una pala et donava jo.... va parir

Txuso

Toni ha dit...

Arnau, jo vaig ser a Vietnam fa un parell d'anys !
Hanoi és una passada.
Et recomano anar a veure al Mausoleo de Ho Chi Minh, allà veuras el mateix Ho Chi Minh !! una passada !
I patejar-te el centre de Hanoi, amb els carrers dels oficis i endinsar-te amb una motorbike pel maremagnum de motos i "pitus".
Una passada !!!!
Vinga, q vagi bé el viatge !
Toni

Anònim ha dit...

Boníssima la història!Hem entrat al bloc uns quants de La Pinya que estavem aquí tots avorrits tancant edició i ens hem fet un bon fart de riure!
He suat sang per condensar tot això en una pàgina!!

Kameta