dijous, 11 d’octubre del 2007

UN VIATJE INTERESSANT...

La mare que els va parir!!!!!21h de Kho tao a Phi-phi.De les quals 10 amb vaixell, 2 amb autobus i les altres 9 hores tirat esperant l'autobus o el vaixell.

A les 8 del vespre sortia cap al port a agafar el primer vaixell, m'havien dit que podria dormir durant les 8 hores de viatje.Al arribar al port alla el veig gran i luxos, pero al arribar-hi em diuen: no, el teu es el del costat! Uff, petit i malparit, pero be si es podia dormir...Dema us posare la foto, no ho puc descriure.Nomes arrencar com algu va dir un dia:"avui...tempesta!!"Goteres per tot arreu el vaixell de que no s'estava quiet ni per deu.Decisio facil, em foto un parell de pastilles i als 10 min totalment dormit.

Aixi que arribem a port a les 5:30 un tuk-tuk ens porta a "l'estacio" d'autobusus, al cap d'una hora i mitja apareix un altre tuk-tuk i ens porta a una altre "estacio" d'autobusos, alla crec que hi vam estar un parell d'hores fisn que va arribar.Tot be! A les dues hores arribem a Krabi, on habiem d'afar l'ultim vaixell fins a Phi-phi.Arribem a les 10:20 del mati, el vaixell habia sortit a les 10!!!El seguent no sortia fins les 14:30...au, a passejar per Krabi.

Per fi pujo al vaixell i a les 16:30 arribo a Phi-phi.El viatje ha sugut llarg pero de veritat que ha valgut la pena!!!!Preciosa!Despres de l'estres que porto els ultims dies, dema em regare un dia de "tocar-me els ous!"No posare despertador, fare un bon esmorzar i cap a platja!!!!

Qui s'apunta....?????