dimarts, 16 d’octubre del 2007

TORNO A SER A BANGKOK

Despres de pasar-me el dia fent el "guiri" per les illes de Phi-hi (deu meu quina ma de turistes)Ara, els paisatges son realment espectaculars!!!!

He hagut de tornar a Bangkok, ja que el meu visat caduca i he de anar tirant cap a Vietnam.El viatge la veritat una mica pesat, aixo de pasar-se 14 hores en un autobus no ho recomano a ningu.Aixo si, un parell de parades en unes "estacions de servei" una mica dubtoses on et donaven un plat d'arros cubat a preu d'or!!!
Pero 14 hores donen per molt, al costat tenia una noia Israelita molt simpatica!!El viatge es va fer una mica mes curt.Una cosa que em va sorprendre es que s'havia agafat 6 mesos per viatjar avanc de comencar la universitat.Tenia 22 anys i just acabava de fer la mili!!Si si, 2 anys de mili obligatoria i els nois 3 anys!I nosaltres ens queixem....

Despres d'arribar a Bangkok a les 6 del mati, primera feina buscar hostal, aquesta ciutat esta dominada!!Ja no te secrests aqui estic "like a Peter in your home!!".A veure si estem de sort i avui vai a sopar amb el Rafel i la Vero, arriben aquesta tarda.

Be, us deixo que segur esteu molt enfeinats!!!!