dilluns, 12 de novembre del 2007

TRES DIES A ANGKOR!!!

Ufff!!!!No creia que aixo fos tant espectacular...

Aquest dies han sigut diferents, m'he ajuntan amb un grup de Chilens i una Japonesa, junts hem recurregut bona part dels temples.Es una mica complicat descriure la magnitut, els colors, les formes...es tot tant diferent al que havia vist fins ara.
El primer dia vam recorrer els temples mes importants, espectacular l, Angkor wat, es fascinant com amb el pas dels anys la naturalesa s,apodera de tot el que troba al seu pas.
El segon dia vam decidir que el millor seria llevar-se a les 4 del mati i anar a veure la sortida del sol desde un dels temples, va valdre la pena, deu meu quin espectacle...
Avui ja una mica cansats hem recurregut els mes llunyans i la veritat es que no sabria decidir-me per un, tots tenen alguna cosa que els fa unics, diferents...S,ha de veure!!!!!

Per contra avui es un dia una mica trist, ja que em separo dels Chilens per segui el meu cami cap a...(encara no ho tinc clar).Es curios l,amistat i el carinyo que pots agafar a la gent amb nomes quatre dies, pero aqui els dies son molt intensos, sembla que hagui passat un mes...

Records a tots!!!!!
Ah, merci pel video Kel, m'ha encantat!!!!!!

1 comentari:

keLermAn ha dit...

En Vilardell em pelarà, però tranquis, que jo no defelleixo, a mes, en tinc un de la Maria fent de Carlinhos Brown qe quan pugui te'l torno a penjar.

Per cert, no se si vas rebre les fotos de la despedida del Jandru, a banda de les meves, si n'has rebut mes, diga-m'ho, me les envies al correu, i jo si vols et faig un album com el que et vaig fer el dia del teu sopar despedida.

Si necessites alguna cosa, ja saps. Sento haver estat desconectat aquests dies, pero anava bastant de cul... ja saps, feina, nena (historia interminable), i poca cosa mes...

Tu, lo dit... qualsevol cosa, ja saps!

Salutris!