dijous, 8 de novembre del 2007

EL DELTA DEL MEKONG...ESPECTACULAR

He estat tres dies passejant pel delta del Mekong(aixo es un riu i no l'Ebre).Al arribar a Ho chi min vaig decidir que els ultims tres dies de visat no els volia passar a la ciutat i menys amb la d'aigua que queia.Aixi que vaig decidir comprar un viatje fins a cambotja on et passejaven pel delta.
Han sigut tres dies espectaculars, deu meu quanta aigua...El tour era una mica turistic, et ens portaven com un ramat d;ovelles tot el dia, he cambiat de guia turistic 4 vegades, he agafat 7 autobusos i tot tipus d'embarcacions.

Amb tre dies hem tingut temps de tot(a les 6 del mati dret!)desde mercats flotant, piscifactiries, pagodes, mercats...i un paisatge que era un espectacle!!!
La avantatge d'aquests viatges es que coneixes a moltissima gent, amb la que en dos dies fas una bona amistat, pero l'endema tothom segueix el seu viatge.

L'ultim tram de vaixell es espectacular, navengant per un riu on no veus el final, on durant tot el viatge segueixes centenars de cases amb tots els nens saludat.Lo impcatant d'aquesta gent es que en la epoca de pluges l'aigua del riu puja tant que arriba a les cases i es poden passar un o dos mesos vivint sobre la taula...si si sobre la TAULA!!!L'aigua inunda la casa i es veu que es lo mes normal del mon.A catalunya cauen 4 gotes i tot parat!!!!!

En l'ultim tram vaig coincidir amb una noia Chilena que havia quedat amb dos amics a cambotja, despres de 6 hores al vaixell ens vam caure be i vaig decidir seguir-la, una noia Japonesa es va afegir al grup i tots tres cap a Cambotja a buscar un parell de Chilens mes...

Aquest mati tots cinc hem decidit recorrer la ciutat, HORROROS!!!!Fa uns anys van tenir un dictador molt dur Pol Pot. Ens hem passat el dia passejant per presons, camps d'extermini, fosses comunes i un museu gens agradable. Es curios com el humans no aprenem, despres de veure aquests horrors veus que no fa massa tambe va passar a casa teva i actualment segueix passant...Com es que no esns adonem del mals que ens arribem a fer.Quina crueltat!!!

Dema mati a les 7!!!per no perdre el ritme autobus(un passeig, nomes 6 hores) a buscar la ciutat perduda de Angkor...

Aquest ordinador no pedala gaire aixi que no se si un podre penjar fotos.

Com esteu????? Tot be????

Que tal per Girona?? i Sant Boi???? i Sant Feliu????
Em teniu una mica abandonat...no costa res deixar algun comentari!!!!!!