diumenge, 18 de novembre del 2007

TRES DIES "IN A JUNGLE"

M'he passat tre dies a Chiang Mai fent una passejada pel bosc, o com diuen aqui un "treking per la jungle"!!
El primer dia aproximacio amb cotxe dinar i a pujar un cim de vaques...deu meu quina vegetacio!!!Uns boscos espectaculars, si no fos per les mosques, mosquits, serps, aranyes, gates maules i altres animals salvatges seria la perfecte...pero be llavors ja no seia la jungla.
A la tarda arribaben al poblat on passerien la nit, un petita aldea de cases de bambu en mig del no res a 1.500 metres.Per suposat no hi habia les comoditats a que tant estem acostumats,(aigua freda, sense electricitat...)S'estaba perfecte!!!

L'endema un bon esmorzar i a seguir passejant per un paissatge de postal, ens vam passar el mati seguin un petit rierol ple de saltants d'aiga que deixaben la boca oberta!!Despres de dinar el cami continuaba al que seria el nostre seguent "hotel".Aquest estaba al costat del riu, envoltat per elefants!!!Ah, no sabeu el gust que dona poder-se posar pantalons llargs i un jerseiet al vespre!!!!

Avui al mati passejada amb elefant!!!Quina manera mes tonta de patir, quina poca gracia que m'ha fet pujar alla dalt.Un cop a terra casco, ermilla salva vides i...una mica de Rafting!!!Aixo si que m'ha agradat!!!!!Al cap de una horeta hem cambiat la barca de plastic per un raid fet de canyes de bambu i al guia no se li acut res mes que donatme a mi el pal del timo...Minut 1 un canadenc s'ha endut un cop de pal al cap que encara li deu fer mal!!!

Soc a Ching Mai intentant decidir d'una punyetera vegada quan volar a Australia, dema visitare la ciutat i comprare el bitllet cap a Laos...

A cuidar-se tothom i visca el Barca!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si seguexes aixi fent cims encara que sigin de vacas i treks per la jungla et treurem la tarja de la FECC.
L'altre dia vaig anar a veure el Manolo de Rogasa hem va donar recors per tu,diu que ha entrat algun cop al Bloc.
Veig que tot et continua anat força be,doncs res aprofitu.
Apa siauuu.