diumenge, 25 de novembre del 2007

TIPUS DE VIATGERS....

Com que dema es dilluns i el primer que feu a la feina es mirar el meu blog, quines poques ganes de pencar...Aqui teniu un petit estudi dels que us podeu trobar si viatgeu pel mon:

FAMILIA:Pare, mare i dues canalles.A mig mati el nano ja plora del clatellot del pare, la mare no sap quina cara posar i la germana es distreu amb tot.Sempre van depressa, tot i aixo arriben tard a tot arreu.Vacances curtes, 10-15 dies.Mes temps crec que no aguantarien...

INSERSO:Facils de reconeixer, entre 60-70 anys.Sempre van en grup i acompenyats del incansable guia turistic.Els pots trobar als llocs mes turistics, museus, catedrals, exposicions...

GRUP DE NOIES:Entre 3 i 5 per grup.Sempre hi ha la "jefa" a la que totes segueixen.Al mati van amb pantalonets curts, top, ulleres de sol i bolso a conjunt.Al vespre vestidet curt i maquillades!!!No poden estar mes de 5 min separades.Es facil trobar-les a mercats i bars nocturs.

"LONELY PLANET":EL CRACK!!El meu preferit.Paio de 30 a 40 anys, equipat amb bermudes, bambes 4x4, samarreta cutre, mal afeitat, grenyes.Porta una maleta amb 32 guies diferents, 45 mapes a diferent escala, sap de tot i de tothom, dos mesos avanc del viatge va comencar a estudiar-se el pais, llocs d'interes, hostals, bars, museus...Ah, i enorme camara fotografica!!Es molt util quan estas despistat, pero molt de compte...a la que es posen a xerrar no paren!!!!!

PARELLA:Hi ha tres tipus
1- Els enamorats!!!Normalment viatge curt entre 7 i 15 dies.Estan tot el dia com dues paparres!!!Que maco es l'amor...
2-El que el viatge es una mica mes llarg...Ja estan fins els ous l'un de l'altre!!!
3-Els veteranus!!Parella de 50 a 65 anys.Aquest ja van de tornada, sel's enfot una mica tot, van al seu aire i sempre riuen!!!

Factor comu:Totes les parelles busquen ajuntar-se amb alguna altre, suposo que tant temps juns ja no saben que dir-se.

SOLITARI:Aqui tambe hi ha diferents grups:

-Home de 55 a 65 anys pre-jubilat i amb la cartera plena.Aquest viatge de 10 a 30 dies i a "cuerpo de rei" no s'esta de res.Cabell blanc, ben vestit i va l lo que va.Facil de trobar a restaurants, terrasses i bars de moral dubtosa!!!

-El sobrat:Entre 18 i 25 anys.Va de campeon i se les emporta per tots costats!!Bermudes, samarreta ultim model i ulleres de sol fashions!!!Molt facil de reconeixer, es fa notar!!

-L'Encantat:No te edat...Camina o mirant al cel o mirant a terra, dona la sensacio que no sap mai on va...Pero te'l trobes a tot arreu!

-LA NOIA GUAPA:No n'hi ha!!!Aquestes no viatjen soles...

-La no tant guapa:Aquestes abunden.Sempre caminen amb pas ferm, saben el que volen i no cambiaran la seva ruta.Solen ser molt ordenades, etiquetes a la guia, ruta planificada...

GRUP MIXTE:Entre 4 i 6 per grup.Manen les dones!!!Els altres segueixen com a bens!!!

L'EXPLORADOR/A:Facil de reconeixer, han comprat tot el conjunt al "coronel tapioca".Botes, mitjons, bermudes, camisa, ulleres de sol amb el cordill que no es perdin, barret i motxilla!!Nomes els trobaras a llocs turistics i sempre aconmpanyats d'un guia!!!

L'ARNAU:Especie en extincio!!!!Equipat amb unes xancletes, pantalons curts, samarreta de "carrerascars.com" i una ma a cada butxaca, ja que l'animal viatja sense cap tipus de guia, mapa o alguna cosa que s'assembli.No sap mai que fara dema, es deixa portar per l'instint o el vent o alguna faldilla...El pots trobar a tot arreu, en el tour mes turistic, jugant a futbol al pati d'una escola...normalment es rodeja de gent del pais, evita turistes com ell.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin monòleg! I quin fart de riure! Molt bo el text. He rigut més que amb el de la pilota de tennis a Vietnam, que ja és dir.

Ànims!

Kameta

montse ha dit...

Dilluns matí, obro el pc i el primer q faig es entrar al teu blog a veure on ets o què has escrit. Ric molt, m'ho passo pipa. Espero que quant tornir m'ho expliquis personalment.

Montse.

SiX ha dit...

He descobert avui el teu blog per casualitat i m'ha agradat molt, sobretot aquest post.
Jo afegiria el típic paio que no es menja un rosco al seu país i se'n va al Carib per sentir-se el Rei del Mambo i tornar a vore's atractiu, jeje.
En quin grup et ficaries tu?
Una abraçada!
Sandra