dimarts, 25 de setembre del 2007

5 DIES A BANGKOK

----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas abajo)
----------------------------------------------------------------------------------

Jo no sóc gaire amant de les grans ciutats, així que, amb cinc dies aquí, crec que és suficient. La ciutat té un gran encant, però el bullici de gent pels carrers, l'increible trànsit, que fa que, creuar el carrer sigui una aventura, junt amb la calor i la humitat, que fan que, respirar sigui un miracle. Per tant el millor és que, demà a la tarda agafi el tren, l'autobus i el vaixell, que amb només unes 15 hores, em portaran a una de les millors illes del sud, Kao Samui.

Aquests 5 dies m'han servit per aclimatar-me i veure com funcionen aquí les coses. Avui, per fi, he recuperat el meu passaport. No és que l'hagues perdut (que ja podria ser...), li vaig donar a un paio per que em fes el visat per entrar a Vietnam. Després de 3 dies de patiment, ja tinc el visat per Vietnam!! Ah! per cert, hi ha algú que em va dir, que no ho aconseguiria ... i ja el tinc, per tant quan torni, aquest algú, em deu un tallat!!! Aquí és pot aconseguir el que vulguis. Amb una hora et fan el carnet de conduir internacional, ho estic negociant. Però sembla, que és mes fals que un duro sevillanu!!!

Us deixo, dijous arribo a Kao Samui, un cop alla ja us seguire informant a tots!!!

Una abraçada a tots....

----------------------------------------------------------------------------------

Yo no soy muy amante de las grandes ciudades, así que, con cinco días aquí, creo que es suficiente. La ciudad tiene un gran encanto, pero el bullicio de la gente por las calles, el increible tránsito, que hace que, cruzar la calle sea una aventura, junto con el calor y la humedad, que hacen que, respirar sea un milagro. Por lo tanto el mejor es que, mañana por la tarde coja el tren, el autobus y el barco, que en sólo unas 15 horas, me llevarán a una de las mejores islas del sur, Kao Samui.

Estos 5 días me han servido por aclimatarme y ver como funcionan aquí las cosas. Hoy, por fin, he recuperado mi pasaporte. No es que el nubiera o hubiese perdido (que ya podría ser...), se lo di a un tio, para que me hiciera el visado para entrar a Vietnam. Después de 3 días de sufrimiento, ya tengo el visado para ir a Vietnam!! Ah! por cierto, hay alguien que me dijo, que no lo conseguiría ... y ya lo tengo, por lo tanto cuando vuelva, ese alguien, me debe de un cortadito!!! Aquí se puede conseguir lo que quieras. Con una hora te hacen el carné de conducir internacional, lo estoy negociando. Pero parece, que es mes falso que uno duro sevillano!!!

Os dejo, jueves llego a Kao Samui, una vez allí ya os seguire informando a todos!!!

Un abrazo a todos....

7 comentaris:

keLermAn ha dit...

Cap problema boy... em portes mes feina que un fill tontu, ostia! :D

Passa-ho be pel Vietnam... alla es on esta "La playa"???

Salut!

Anònim ha dit...

Noiiiiiiiiii!!!
Soc el pep acosta!!!!
Que vagui be per vietnam!!!
Envia fotos de la platja!!!!
I a veure si les ties foten toples o no aixo sobretot!!!!
Miquel encara tinc novieta!!!
La de llafranc m'encanta pero el divendres no se que em va passar em vaig descontrolar!!!
Vagui molt be pel vietnam!!!!!

Marc Albaigés. ha dit...

Arnau, soc el teu cosí Marc.
Et vaig trucar tot just ahir per acomiadarme, però ja veig que estas a l'altre cantó de mon (Bangkok).

Et recomano (encara que jo a Kosa-Mui no hi vaig estar) que visitis l'illa de Ko-tao, és una illa molt jippie i els preus son econòmics. Es pot fer submarinisme, llogar kaiaks (la Laura i jo vem donar tota la volta a la illa en un dia sencer i es tota una experiència).
També hi ha una badia amb taurons fàcils de veure.

Vagis o no a Ko-tao, cap al sud pots agafar el barco que va al sud i anar directement a la zona de Railey-Bay, aquí el paisatge el recordo com uns dels més espectaculars de Thailandia, en fi s'hi hi vas ja en parlarem..

A ko-phanghan (en sembla que no es diu exactament així), es fan les famoses festes de la lluna plena, ojo per aixó, que tot i que tothom fuma porros s'hi t'enganxen, et pot caure un puro!!!

Que vagi molt bé (em dones certa enveja..) ¡¡Una abraçada!!

PD: L'illa de "la playa" és a les Phi-Phi, peró allà no hi ha massa gent.

Byk ha dit...

Salutacions des de La Sénia , vaig seguint el teu blog, ojala algun dia pogues fer el mateix viatge , et desitjo molta sort. Dew!!

Anònim ha dit...

Nauuuu!!!
Seràs un master de transports públics, quan tornis a Catalunya aviam si fas classes a la gent d'aquí.

Prometo passar-te fotos de la despedida. No té desperdici veure el Jandru disfressat!!.

Potser també t'incloure les del casament si trigo massa. :)

Aquí comença a refrescar així que aprofita i pren el Sol preò treu-te els mitjonts!!!.

Una abraçada. Et seguim d'aprop!!

Kolo

Anònim ha dit...

Buenas noiet, ets un CRACK! Tu si que vals, no tinc idea com t´ho fots però de momnt te´n surts de conya! El què donaria per veuret per un forat;)
Quan tornis, si tornes, et convido no a un cafè sn a una manjar!!!

Ptnets i ves explicant, ok?

Sbtot, PRECAUCIONS!!! ;)

Nau ha dit...

Qui ha escrit aquest ultim comentari????

M'apunto a lo del sopar i rapid!!!!

Que has sigut tu????

Arnau