diumenge, 30 de setembre del 2007

QUATRE DIES A SAMUI

----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas abajo)
----------------------------------------------------------------------------------

Després de passar quatre dies en aquesta impressionat illa, és hora d'abandonar la idilica "caseta de fusta" per anar a la illa del costat, Kao-Panghan!

Aquests dies han donat força de si, he pogut recorrer tota la illa gracies a les meves grans habilitats motorístiques. La illa és fantàstica, ple de verd, de platges increíbles...
També he tingut temps per coneixer algun "personatge" que m'ha acabat de posar al dia de com funcionen les coses aquí. Un pajarraku italià d'uns 50 anys i fart de calers m'ha explicat tots els secrets de la nit Tailandesa (Deu meu quin paio!!).

Una de les coses a fer aquí, és anar a veure combats de Muay-Tay, i qui millor que un del païs per que t'acampanyi i no hagis de pagar entrada!!!

Avui he tornat a crua realitat, no he llogat la moto!! Porto tot el dia caminat a munt i avall amb una calor de bojos, per això el millor que podia fer, era provar un altre producte tipic de la terra ... el massatje tailandes (sense extres!!). Us el recomano!!!!

Be, demà toca fer les maletes, i agafar el vaixell cap a Kao-Panghan, m'han dit que és millor que aquesta ...

Ah, ahir es va morir la meva càmera de fotos! Hauré de trobar algun "pirata" que m'en vengi una, a la botiga son mott cares.

Adeuuuuuuu, ens veiem a Panghan!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------

Después de pasar cuatro días en esta impresionante isla, es hora de abandonar la idílica "casita de madera" para ir a la isla de al lado, Kao-Panghan!

Estos días han dado bastante de si, he podido recorrer toda la isla grácias a mis grandes habilidades motorísticas. La isla es fantástica, todo lleno de verde, de playas increíbles...
También he tenido tiempo para conocer algún que otro "personaje" que me ha puesto al día de cómo funcionan las cosas aquí. Un pajaro italiano de unos 50 años y con mucha pasta, me ha explicado todos los secretos de la noche Tailandesa (Dios mío que, vaya tio!!).

Una de las cosas a hacer aquí, es ir a ver combates de Muay-Tay, y quienes mejor que uno del pais por que te acampañe y no tengas que pagar entrada!!!

Hoy he vuelto a cruda realidad, no he alquilado la moto!! Llevo todo el día andado a arriba y abajo con un calor de locos. En fin, que lo mejor que podía hacer, era probar otro producto típico de la tierra ... el masaje tailandes (sin extras!!). Os lo recomiendo!!!!

Bien, mañana toca hacer las maletas, y coger el barco hacia Kao-Panghan, me han dicho que es mejor que esta ...

Ah, ayer se murió mi cámara de fotos! Tendré que encontrar algún "pirata" que me venda una, en la tienda son muy caras.

Adiossssssss, nos vemos a Panghan!!!!!