dimarts, 11 de setembre del 2007

BENVINGUTS AL SOMNI

Benvinguts al blog de l'Arnau!!!!

Pels que no ho sapigueu el dia 19 de setembre es el gran dia, marxo a fer la volta al mon!!!!! Per tant encara no us puc explicar gaire del viatge, pero el que si puc fer es explicar-vos com a un tiu com jo se li acut fer una cosa aixi.....

Dificil es concretar el dia en que vaig decidir que volia fer el viage, suposo que per dins meu sempre hi ha hagut aquesta inquietud.Ja no nomes una inquietud per viatjar, per coneixer altre gent, altres maneres de veure la vida...jo crec que aquest viaje no el faig per la gent que alla pugui coneixer, els paisos que puc arribar a veure, el que realment vull es arribar a coneixe'm, posarme en situacions limit, saber del que soc capaç de aguantar.Un a la vida viu moltes situacios que l'exigeixen i de vegades un es sent ofegat,pero ofegat de donar voltes sempre alla mateix, marejat i desconcertat sense poder reaccionar, sempre condicionat al seu entor.Viatjar...veure mil maneres de veure la vida, apendre a valorar.Viure molt mes intensament cada moment.Tothom de petit te un somni, un somni que no el deixa tranquil, aquella espina que un mateix es diu:"algun dia ho faré..."

Ha arribat el meu moment, espero que hagueu entes per que faig aquest viatge...per passar-ho de PUTA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seguire informant...

----------------------------------------------------------------------------------
Bienvenidos al blog de Arnau!!!!

Por los que no lo sepáis el día 19 de septiembre es el gran día, marcho a dar la vuelta al mundo!!!!! Por lo tanto todavía no os puedo explicar demasiado del viaje, pero el que si puedo hacer es explicaros como un tio como yo se le ocurre hacer una cosa así...

Difícil de concretar el día en que decidí que quería hacer el viage, supongo que por dentro de mi siempre ha habido esta inquietud.Ya no solo una inquietud por viajar, por conocer otra gente, otras maneras de ver la vida...yo creo que este viaje no lo hago por la gente que alla pueda encontrar, los paises que puedo llegar a ver, lo que realmente quiero es llegar a conocerme, encontrarme en situaciones limite, saber de lo que soy capaz de aguantar.Uno en la vida vive muchas situaciones que le exigen y a veces uno se siento ahogado,pero ahogado de dar vueltas siempre alli mismo, mareado y desconcertado sin poder reaccionar, siempre condicionado a su entorno.Viajar...ver mil maneras de ver la vida, apendre a valorar.Vivir mucho mas intensamente cada momento.Todo el mundo de pequeño té un sueño, un sueño que no lo deja tranquilo, aquella espina que un mismo se llama:"algún día lo haré..."

Ha llegado mi momento, espero que entendais por que hago este viaje...para pasarlo DE PUTA MADRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seguiré informando...

13 comentaris:

Ezter ha dit...

Aranu, FeLiCiTaTs!! per tirar endavant un somni, k kuasi ningú som capaços de fer... i MolTíSsIma SorT!! per les diverses latituds d'aquest món que visitaràs... només dir-te ktinguis molta cura i que t'ho passis el millor possible. Ens veiem a la tornada ;) I ja saps... aquí estem per kualsevol cosa k se t'ofereixi...
Gràcies per tot ;P
Un petonet i sigues MolT FeLiÇ !!!

Ester.

Anònim ha dit...

I don't wish u good luck, BUT SUCCESS!!

Anònim ha dit...

nano, moltes felicitats, espero que siguis molt feliç i que ho disfrutis moltissim, i ja saps a qui t'esperem amb els braços obertes. molts record

gofer

Unknown ha dit...

NaNu, ja saps el que t'he dit, com tornis abans de dos mesos et pelo. Quan estiguis a Argentina avisa'm que vindré a veure't! Si tinc pasta ... off course! ;)

Tem en contacte... poll!

Anònim ha dit...

Felicitats Arnau! Per adonar-te i tirar endavant aquesta il.lusió, per começar aquest viatge de retorobament interior en un moment social extremadament materialista, per trobar aquells valors tan "valorables" que anem oblidant i sobretot gràcies per les descripcions que ens faràs de cada raconet de món i de les magnifiques fotos que ens passaràs! Espero poder compartir amb tu i el Joan, en algun tram del recorregut, una petita part d'aquesta gran experiència que comences! Ànims, força, il.lusió i ...a viure i a veure! Un petonàs i una abraçada tant gran com el recorregut del teu viatge!

Marta

Conxi ha dit...

DOFINS EN LLIBERTAT I RENOS SALTANT PEL PRAT!!Je, je, je ;)

DISFRUTA MOLT, ESPERO QUE ET SIGUI MOOOOOLT DE PROFIT (i que trobis això que busques...) Però pensa que no per ser un entorn i cultura diferent et garanteix trobar aquesta "experiencia vital" de la que parles. Un consell, marxa pq hi tens molta il.lusió i et bé de gust, no en busca de res, ni expectatives i menys haven-te de justificar de cap manera).

ADVICE: Respecte SEMPRE i en cada moment totes les persones, cultures i diferències que tinguis l´oportunitat de percebre, aprofita cada diferència com a coneixement adquirit.

Espero saber de tu molt, molt, aviat.
Saps com contactar-me si necesites qualsevol info., contactes, adreces..

Ptnts wapi!
MmMmUAKS;)

Si vols que kdm algun moment abans de marxar fsm´ho saber, encara estàs a St. Feliu de Guixols? Girona??? Ja diras;)

Unknown ha dit...

Arnau!
Felicitats per aquesta deicisió. Estic segur que l'experiència serà encara molt millor del que ja t'imagines!
Si pel gener encara voltes... jo segurament estaré per Nova Zelanda! Si ens trobéssim per allà podriem fer un partidet de tenis per rememorar els vells temps! ;-)
I si no, si passes per Boston o Nova York, ja saps com contactar-me!

Bona sort i fins aviat!

Jordi

Byk ha dit...

Et desitjo molta sort en aquesta nova etapa que emprens, seguire el teu blog per saber com et va tot, cuidat!!

Anònim ha dit...

Nau,

Ja veus que encara que em diguessis l'adreça en una barra de festa major, me'n he recordat! ;)
Tot i que encara no ho he acabat de lligar, pensa que tens una secció! Miraré de parlar amb tu abans no marxis.
En tot cas, que tinguis molta sort!

Kameta

Anònim ha dit...

Quan surts per fer el viatge cap a Itaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d'aventures, ple de coneixences.
Has de pregar que el camí sigui llarg,
que siguin moltes les matinades
que entraràs en un port que els teus ulls ignoraven,
i vagis a ciutats per aprendre dels que saben.

Més lluny, heu d'anar més lluny
dels arbres caiguts que ara us empresonen,
i quan els haureu guanyat
tingueu ben present no aturar-vos.
Més lluny, sempre aneu més lluny,
més lluny de l'avui que ara us encadena.
I quan sereu deslliurats
torneu a començar els nous passos.
Més lluny, sempre molt més lluny,
més lluny del demà que ara ja s'acosta.
I quan creieu que arribeu, sapigueu trobar noves sendes.

Pepito ha dit...

Moltíssima sort, aquest pot ser un dels blogs més importants de la blogocosa actual !!!!!!

Quin parell que li has posat nen, et seguiré per aquí...

Anònim ha dit...

No jugo a la porra, perquè vindràs quan et surti dels collons!

Anònim ha dit...

Yes undoubtedly, in some moments I can phrase that I acquiesce in with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is stationary a without question as you did in the decrease delivery of this solicitation www.google.com/ie?as_q=acronis true image 9.1.3920 server ?
I noticed the axiom you procure not used. Or you profit by the pitch-dark methods of inspiriting of the resource. I possess a week and do necheg