diumenge, 17 de febrer del 2008

VA QUE US SITUARE UNA MICA

Com que ja heu vist la casa, ara us situare una mica.

Visc a Plenty rd. aixo esta al barri de Prenston, una mica allunyat de la City, pero be amb tren hi ha uns 15 min i 25 amb tram.Es un carrer forca transitat, per tant ben comunicat, just davant hi ha un barri residencial i a 100metres de casa tinc tots els serveis(supermercat, bars, botigues...)Desde que estic aqui no he tornat a anar a la ciutat, la veritat es que tampoc ho necesito.

La feina la tinc a 10 min en tram, tot un luxe, l'agafo davant de casa i em dexa a la porta del tennis.L'unic "inconvenient" es el preu del transport public, la veritat ho tobo carissim, no tot pot ser perfecte.Si voleu veure on treballo treieu el cap aqui www.mayorsparktennis.net Al primer que se li acodeixi reservar pista no tindra mes cullons que venir a jugar!!!!!

Aqui tinc feina fins el 13 d'Abril, depres m'agradaria aprofitar que estic a Australia i anar a veure un parell de llocs que no em puc perdre.Be, m'agradaria anar a mes d'un parell de llocs, pero haure de triar una mica, aixo d'australia es una mica car.A veure si aconsegueixo estalvaiar una miqueta i al maig comprar un bitllet pel meu seguent desti, us el diria, pero la veritat es que no el se ni jo!!!!
Em fa molta il-lusio anar a sud-america, pero el viatje es llarg i costos, es possible que faci alguna parada entre mig.Be, no en tinc ni idea!!!!!!

Aqui ja ha arribat l'estiu...fot un sol de ostia!!!!!

Records a tots!!!!!
Adeuuuuuuuuuuuu

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola. He escrito un libro muy cachondo, no quiero venderlo (de momento jeje), sólo que mires este blog granuja http://federicoveranocaliente.blogspot.com/ Gracias.