dimecres, 3 d’octubre del 2007

UN PARELL DE DIES A PANGHAN

----------------------------------------------------------------------------------
CATALÀ I CASTELLÀ (Un poco mas abajo)
----------------------------------------------------------------------------------

Ja torno a tenir càmera!!! Aquest matí he decidit canviar de bungalow, ahir vaig veure una platja molt mes maca i allà, he anat a instalar-me. Després de llençar la meva increible mochilla, he agafat el vespino (veure foto mes avall) i a recorrer part de la illa que encara no havia vist. La veritat, fantàstica!!!!

Ho te tot per ser una illa paradisíaca, platges de sorra blanca increibles, espessa selva verda ...Tot això seria encara mes fantastic si a mitja tarda, després de tenir algún "percance" sense importancia amb el vespino (haurieu de veure la trialera que pretenia pujar ... ni una sherco!!) A mitja tarda m'ha enganxat!!! Si, si, una increible tempesta de pluja i vent!! Semblava que s'hagués de acabar el mon, i jo na fent amb el xuspino ... El que hagues donat per una dutxa d'aigua calenta!!!

L'únic inconvenient que hi ha, és que a les 19:00h és fosc negra nit, i al estar en temporada baixa, aquí no hi ha ni el gat. A Bangkok tant i aqui tant poc...això està mal repartit!!

Demà aniré a recorrer una mica mes d'illa, i miraré quin dia marxo. Ei, aquí sota hi ha quatre platjes...

Cuideu-vos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------

Ya vuelvo a tener cámara!!! Esta mañana he decidido cambiar de bungalow, ayer vi una playa mucho mas guapa y allí, he ido a instalarme. Después de tirar mi increible mochilla, he cogido el vespino (ver foto mas abajo) y a recorrer parte de la isla que todavía no habia visto. La verdad, fantástica!!!!

Lo tiene todo para ser una isla paradisiaca, playas de arena blanca increibles, espesa selva verde ...Todo esto sería todavía mas fantástico si a media tarde, después de tener algún que otro "percance" sin importancia con el vespino (tendiais que ver la trialera que pretendía subir ... ni una Sherco!!) A media tarde me ha enganchado!!! Si, si, una increible tormenta de lluvia y viento!! Parecía que se tuviera que acabar el mundo, y yo, tirando con el xuspino ... Lo que hubiera dado por una ducha de agua caliente!!!

El único inconveniente que hay, es que a las 19:00h es oscuro negra noche, y al estar en temporada baja, aquí no hay ni el gato. En Bangkok tanto y aquí tan poco...esto está mal repartido!!

Mañana iré a recorrer un poco mes de isla, y miraré qué día marcho. Ei, aquí debajo hay cuatro playas ...

Cuidaos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!









2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Arnau, som el Xavi i Carme, de Barcelona (volta al mon). Res, només es per dirte que per aquí anem seguint les teves aventures.
Una abraçada i disfruta!!!!

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).