dilluns, 8 d’octubre del 2007

MOLT DE COMPTE AMB "JAQUES COSTEAU"

Porto dos dies fent inmersions, estic fet tot una "sirenita"!!!

Des de que vaig arribar a aquesta illa tinc la sensacio que aqui es respira un aire diferent, no es com les dues anteriors, encara que estiguin molt a prop.Samui era una illa forca turistica amb molta vida nocturna (molt massatge, bars, dones...)Panghan, una illa preciosa, les platjes de somni, tranquilitat i un mercat per anar de "tapes" forca interesant(a saber el que vaig menjar).
Pero aquesta te alguna cosa cosa que la fa diferent,no se si es el tipus de gent que hi ha(la majoria submarinistes) lo petita i verge que es la illa o les petitesd pero magnifiques platjes que te.No us ho sabria dir, pero m'agrada!!!!!


Ahir sense haver passat per la piscina avanc el "fenomeno" que tinc per profe em va enfilar a la barca i...au, de cap a l'aigua!!!Realment impresionat, no se si es perque no ho havia fet mai avac o per l'increible fons mari que hi ha aqui...Si no ho heu fet mai, de veritat us ho recomano!!!


Avui jo ja anava de "crack", em foto el traje, la bombona, les aletes i com si ho hagues fet tota la vida, "al agua patos".El profe m'havia avisat que en aquella zona hi havia uns peixos (tiger fish) que si entres al seu territori et mossaguen, el em diu, traquil quan el vegi t'avisare...Pero el que s'ha trobat primer el "tiger fish" ha sigut el menda, com que jo no el coneixia i al veure que era gran i de colors, m'hi he acostat...que ha passat, doncs ja us ho podeu imaginar...he marxat per potes mentre el peix em mossegava les aletes!!!!La mare que el va parir, quin "susto" m'he fotut!!!!El cabro del profe encara riu...Ah, dema em vol portar a una zona que hi ha taurons!!!Sort que aquests els conec i ja no m'hi acostare!!!

Tu, si veieu que no dic res es que algun tauro s'ha fotut una fartanera!!!!

Ei, paseu-me alguna foto de la despedida i el casori del Jandru!!!
Cabrons que no costa res....

Petons per totes.....

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Nen, estàs q no pares... M´alegro de q disfrutis de cosetes noves, tant de tenis no podia ser bo... Q sapigues q seguim les teves aventures, no deixis de penjar info, així et podem veure disfrutar... tú q pots! Petons!!

Marc Albaigés. ha dit...

Ostia Arnau a mí em va passar el mateix aquí a Ko-tao amb el puto Tiger-fish (el tio em feia el signe com d'una pistola o arpó i com que no m'havia dit el que significava, jo ni puto cas i el peix que em veu i va cap a mí com una moto)

Es nota que som família, l'illa aquesta, a mi em va encantar.
El centre està en una caleta que quan baixa la marea s'arriva amb una barca de cua llarga? El portaven uns alemanys i tenien una canadenca del Quebec fent pràctiques (una mica sòmines). Si son aaquestos donals-hi records, segur que s'hen recorden de la Laura i de mi (erem dels pocs españols que treien a fer inmersió)

Arnau crec que et quedaria molt bé añadir algunes fotos al Google Maps, per situar-les geograficament mira un exemple:

http://maps.google.es/maps/ms?ie=UTF8&hl=es&msa=0&om=1&ll=41.297155,1.997452&spn=0.185457,0.3162&t=h&z=12

Marc Albaigés. ha dit...

PD: SOC EL TEU COSÍ MARC

Marc Albaigés. ha dit...

Si em vols fer cas, quan puguis ves a Rayley-Bay, es també hippie i el paisatge encara + espectacular...

Anònim ha dit...

pajaro q be q t'ho montes.....!!!

joan fontsere