dimarts, 23 d’octubre del 2007

JA SOC UN VIETNAMITA MES....

Des del divendres la veritat es que m'han passat forca coses... a veure si amb quatre ratlles us ho resumeixo...

Dissabte al mati passejant per la ciutat vaig anar a parar a un bar musical al costat del riu, hi havia uns nanos joves forca simpatics i llogicament em van recomar que hi anes al vespre a fer un got. Era dissabte i encara no habia sortit de not per Hanoi aixi que despres de sopar em vaig decidir a anar fer una cervesa... Nomes arribar vaig notar alguna cosa extranya, pero fins que no va venir el primer tio a tirar-me els trastos no em vaig adonar que era un bar "d'ambient". Com que jo ho respecto pero no ho comparteixo vaig deixar la cervesa i adeuuuuuu

Diumege tocaba patxanga de tennis amb una colla de crack del pais, tres hores mes jugat...fet caldo una altra vegada!!!Va valer la pena, despres de jugar em van portar a un sopar tipic vietnamita "Hot pot". Asseguts al mig de la vorera van portar uns fogonet amb una olla amb "sopa???"Alla dins hi van fotre de tot, no vull saber el que vaig arribar a menjar, pero estaba realment bo!!!Una mica de peix, 4 gambes, porc, vedella, pollastre (inclou fetge, cor, budells...)que no faltin els noddels i una mica de verdura.... No bo no...BONISSIMMMMMMMMMM!!!

Dilluns mati bus i vaixell cap a Cat Ba...INCREIBLE!!!!!Vam sortir a la tarda fins al migdia del dia seguent.Aixo de navegar entre mils de petites illes trencades al mig d'un mar pla i tranquil es acollonat.A mitja tarda ens van deixar un Kayac, la bomba!!!!!!Una mica de swimming on the dark i a sopar. Dema us penjare un parell de fotos, es dificil de descriure.Es un espectacle!!!!

Dema tinc feina "burocratica" cap a l'embaixada a veure si puc allargar el meu visat, si ho puc fer anire a negociar el meu horari i el meu sou vitnemita....jajajjaja

Ei, ja heu anat al iutup perdo, Youtube!!!Donc poseu "colla la galga"....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això sí que es estar com a casa! Ara... a mi em foten aquest pollastre amb budells inclosos i no sé pas si seria capaç de menjar-m'ho!

Segueix així de feliç!

Kameta

Anònim ha dit...

Per cert... boníssim això del bar d'ambient!