dimarts, 9 d’octubre del 2007

HE TROBAT EN NEMO I...TAURONS!!!

Doncs si!! Ahir al matí vam agafar el vaixell i mar endis...despres de vestir-me de "capitan pescanova"(veure foto) vam comencar la millor inmersio que he fet mai.Em va dir que aquella zona, si teniem sort, era possible trobar taurons.Aixi que ens submergim i que es el primer que trobem...un antic amic, el putu "tiger fish!!!!

Com que un ja es "veteranu"faig fotre el camp avanc que tornes a mossegar la altre, seguim i alla estava, era el NEMO. Si si, tenia una aleta mes curta, segur que era ell amagat entre el corall.Pero el plat fort vindria mes tard, teoricament jo nomes podia baixar fins a 18 metres, pero alla sota 6 taurons de important tamany nedaven tranquilament.Aixi que li dic al profe;nano baixem????el paio es un crack!Vam baixar fins a 25 metres i alla estaven...realment impresionat!!!!!!!!!!!!Aixo de nedar a meny de 10 metres d'un ramat de taurons no es pot derscriure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es realment espectacular!!!

Be, aquest vespre m'espera un un altre viatge, desti:Phi-Phi island.Al oest de tailandia, es on es va produir el sunami.Aixi que ens veiem alla!!!

ฆฤศ๊ธ ฤ ธฯธฆ (stic aprenent tailandes)


1 comentari:

Piroclast ha dit...

Va parir neng, quina pinta fots!!!...
Igualet al Jakes Cousteau.., (no confondre amb Cointreau ehhhh)