dimecres, 13 d’agost del 2008

ERA O ELL O JO...

En els ultims dies la convivencia a casa ha sigut insoportable, apareixia cada cada nit nomes per tocar-me els collons.Primer va ser ingnorar-lo, pero seguia igual insoportable, al vespre assegut al puff de casa avanc de anar a dormir i que cada dia apareixi a tocar-te els ous.No nomes aixo, si deixava algo de menjar a la cuina el cabro sense demanar permis tranquilament s'ho fotia i au..ja ho trobarem!

Pero ahir la gota que va fer vesar el got, saps aquell troc de pizza que deixes al cartro i que esperes l'endema per esmorzar per menjarte-la ben a gust...doncs si si mentre estava tranquilament al sofa mirant les olimpiades se'l va fotre!!!!

Aixi que ni cort ni peresos vaig decidir que habia d'agafar el brau per les banyes i fotre'l fora de casa!!!!

No era feina facil, es paio es molt rapid...pero sabia amb qui s'enfrentava....

Elements necesaris:

1- L'escurredor dels macarrons
2-Un clip
3-Esparadrap(despres ho vaig cambiar pel curdill de dues bosses de te)
4-Bastonet per les orelles
5-150 grams de mortadela!

Aqui sota teniu el resultat....



El putu ratoli dels pebrots em tenia amargat...

No puc dir que fos feina facil, ja que el paio es rapidissim.Primer com podeu veure la trampa estava al terra de la cuina, pero si l'atrapo com cullos el trec de dins sense que s'escapi...segona opcio:dins d;un armari que esta una mica alcat, despres posant un cartro sota i fent correr l'escurredor seria facil treure'l....

La logistica perfecte!!!
Doncs be..150 grams no pero que es va fotre la mortadela 6 vegades sense atrapar-lo aixo si!!!
Li hagues posat pernil del bo, pero aqui va a 250 dollars el kilo i no esta el horno para bollus.Aixi que la mortadela es mes que suficient....

Total que despres de escapar-se 6 vegades al final l'astucia de l'Arnau va guanyar a la gula del ratoli!!!!
Un cop capturat es sabia greu matar-lo i vaig decidir simplement deixar-lo al carrer, aixo si va sortir per la finestra!