dissabte, 2 de febrer del 2008

COMENCO A ESTAR ORDENAT!!!!!

Per fi...despres de 5 mesos puc dir que...TINC CASA!!!!!!

No us podeu imaginar les ganes que tenia de poder deixar aparcada la motxilla i tenir 3 metres quadrats pe mi sol!!!No es la casa dels meus somnis, pero ara es casa meva.Es un pis petitet amb jardi(en obres) i el comparteixo amb un paio australia, que no l'entenc gaire(parlen rapidissim i rarissim) suposo que sera la manera d'acostumarme als australians.

Com l'he trobat? doncs tinc un "jefe" que es un crack, ell s'ha encarregat de tot.
Divendres vaig comencar a treballar, primer dia i primera "discusio"!Aqui ensenyen tennis forca diferent que a Catalunya, no dic que sigui pitjor, pero quants australians hi ha que juguin be????jo ja entenc perque!!!!El que pasa es que aixo de discutir metodologia amb un australia i amb el meu angles que no es molt correcte es una mica complicat.Tinc un horari que no em puc queixar, de dilluns a divendres de 16h a 20h i diumenges de 9h!!! a 12h del mati!!!!No treballo gaires hores, pero la veritat es que esta ben pagat, no em puc queixar!!!!!

Dissabte amb vaig intal-lar al pis nou, tot perfecte, la unica pega es que he hagut d'abandonar a la Laia.Ens seguim veient pero ja no hi ha partides de poker a la matinada(em deu 20 macarrons!!!)jajajajja

Una abracada a tots!!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Va parir que n'ets de llepat!. Ja és ben be que tots els tontos tenen sort eh!!!

Be, nano b. Ara amb picaderu ja seràs un fucking machine no?