dimecres, 26 de desembre del 2007

NADAL A MELBOURNE, CAP D'ANY A....???

Com que el tema de pencar aqui esta fotut, fins mitjans de gener son vacances i esta tot tancat.He decidit que marxo de Melbourne, igual torno l'any que ve...

Aquest dies m'han servit per situarme a australia, encara que l'idioma per ami encara es un problema important.La gent que he conegut a part de ensenyar-me la ciutat, els seus voltants, els seus racons...tambe m'ha convidat a menjar canguro, fort, pero realment bo s t'agrada la carn.

Un Nadal entre gent desconeguda, una ciutat poc engalanada i un temps...dificil definir el temps a Melbourne.Quan era a Perth i preguntava pel temps a Melbourne tothom em deia que alla en un dia tens les 4 estacions, i tenien rao, cambia cada 2 hores.En un dia et fa sol, plou, fred...increible.

He enganxat uns dies en els que ha plogut forca, un dia inclus una increible tempesta va arrencar arbres, tombar cotxes...Pero el dia de Nadal despres del "dinar familiar" al backpacker vaig poder gaudir d'una tarda assoleiada amb bona companyia en un dels molts parcs de Melbourne.

Dema al vespre recordant asia, agafare un bus de 14 hores, ja ho trobava a faltar...Direccio Sydney!!!

No tinc clar si pasare alla el cap d'any o m'arrribare a Baron Bay o Brisbane, ja ho veurem...

S'ha portat be el tio???????
Jo ho vaig provar tapant la motxilla amb els llencons i picant amb l'escala de la llitera...pero no va acabar de funcionar.....jajajajjajajaja

Ei, si algu em pot passar el mail o el telefon de la Julia Vaculenko em faria un favor, ja que vindra per aqui i m'agradaria contectar amb ella.

Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aprofiteu a menjar i beure, el Gener tots a regim!!!!!!!

1 comentari:

Moi (Vic) ha dit...

Faaaart!!
prova amb aquest que hi havia per internet vaculenko@mail.ru (no te'n fiis potser no es ella!),
la web oficial www.julia-vakulenko.com/
Sort!