dissabte, 6 de juny del 2009

I XQ NO?????

Be...
La ultima vegada era a argentina, grns recods tant de bons com de dolents.Alla vaig tenir la oportunitat de aprendre coses que mai m'hauria imaginat.Un merder de sensacions moltes vegades incontrolables les quals sovint em feien perdre el rum i creaven unes desconfiances i uns dubtes que fisa aquelld dies no habia sentit mai.
Una vegada ordenat el cap nomes calia actuar, fer fora allo que molestava i tornar a il-lusionar-me, tornar a ser jo a tenir ganes de viure veure descubrir....

El desti es capritxos i un cop decidit que tornava a casa em va sorpendre un mail desde Bali...pero primer escala a CASA!!!!
UFFFFFFFFF
Aixo si que em costa de descriure, veure el tibidabo desde l'avio, posar els peus a terra, trobar la familia, arribar a sant feliu, sorpendre als amics...imposible descriure el merder de sensacions d'alegria tristesa enyoranca felicitat descans pau!!!!
Van pasar un parell de dies i la cosa, la veritat es que un dia tornant de la placa cap a casa em vaig preguntar....Que cullons foto jo aqui?????
Aixi q bitllet i cap a Bali....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je