divendres, 28 de novembre del 2008

CAGU'M TOT...OSTIA QUIN FART DE CAMINAR, AIXO NO SON VACANCES!!!
















Be,torno a ser jo!!!
Usuahia...diuen que es la fi del mon, i de veritat que ho sembla.3 dies alla recorrent els voltants del poble, fent algun cim i disfrutant d'una pau extranya del canal beagle.Si, jo ho definiria com una pau, una calma, una sensecio de que no pasa res i que en qualsevol moment pot cambiar el temps i trobarte al mig d'una tempesta i un fred espectaculars.
Alla va ser el retrobament familiar i el meu retrobament amb el pernil, el fuet i la llangonisa(realment bonissim, pero no dire la botga ja que no van fer desconte)...no sabeu el que es troba a faltar menjar productes de la terra despres de mes d'un any!!!

Despres com d'avio i a Xile, cap a Puerto natales on comenca l'aventura pel parc nacional de les torres del paine.Tot van ser 5 dies, intensos i espectaculars!!!
Remuntar el rio serrano amb zodiac, creuar el llac Grey amb vaixell i l'endema una caminada pel glaciar, IMPRESIONANT!!!!!!!
A fotre's els crampons i au un parell d'horetes passejant per un glaciar enorme, van ser dues hores amb la boca oberta!!!!!!!

Despres comencava la part"dura" 3 dies de caminar, 120km i a recorrer la w del parc...
Realment bonic, espectacular, enorme, impresionant...tres dies de refugi en refugi caminant unes 5-7 hores diaries pero amb una gran recompensa, el gran paine, los cuernos, les torres, uns boscos de conte de fades i uns dies genials van fer que fosin uns dies espectaculars!!!!!!!!!

Avui es dia de descans recuperar forces, rentar roba i au...l'Arnau a fer el dinar!!!!!!
Cullons que bons m'han quedat els macarrons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dema a fer una mica el "guiri" i anar a veure el "Perito Moreno" imprescindible si vens per aquestes contrades...

A la que pugui penjare fotos, pr cagu'm tot es mes complicat del que sembla!!!!

PD:No em crec lo de la crisi..aqui ple de catalans i espanyols i aixo que no hi ha calers... au va!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos fan molta enveja!! Que guapo! Records a l'Arnau i als Operaris/Esclaus!

Anònim ha dit...

Muy chulo el blog... os dejo tambien el mio, www.molaviajar.com

un saludo
adri