diumenge, 6 d’abril de 2008

COM PASA EL TEMPS....

Amb la broma ja estem a Abril, aqui els dies pasen molt depresa, suposo que aixo es bona senyal.

Despres de dues setmanes una mica extranyes amb l'horai avui he tornat a la normalitat, o sigui...diumenge lleva't a les 8!!!Avui ha sigut forca dur, entre que portava forca dies llevant-me d'hora i que ahir a la nit no em vaig portat gaire be, aquest mati m'he fotut un fart de plorar quan ha sonat el despertador...llogicament se'm ha escapat el tram, au corre agafa la bici i fotet a pedelar a les 8:30 del mati amb tota la resaca i un fred de cullons!!!!

Be, el que us deia que ja estem a Abril i el meu visat caduca el 6 de juny, comenca a ser hora de pendre alguna decisio.Avui han canviat l'horari, a les 18:30 fosc!!!Comenca a fer fred, depres de estar 9 mesos vivint l'estiu ara em sembla que no m'escapo de pasar fred, em costara acostumarm-hi i no en tinc gaires ganes.La veritat es que no tinc massa clar que fer ni on anar, aqui van les opcions que tinc...be suposo que n'hi ha alguna mes pero encara no la he descobert.

Primera.El 6 de juny fer la maleta, acabar l'aventura australiana i anar cap a Argentina, el que pasa es que no se si es bona idea anar a la Patagonia quan alla es hivern.
Segona.En comptes de anar a Argentina buscar un pais on el clima acompanyi una mica mes.Si us soc sincer crec que una bona opcio seria anar a Mexic!Amb la aventatge que alla tindria casa i posiblement feina.
Tercera.Intentar arreglar el visat i quedarme una bona temporada per aqui, que no estic malament.
Quarta.Agafar un parell de setmanetes de vacances i anar a Nova Zelanda, tornar a Australia i tindria 3 mesos mes de visat, quedar-me fins setembre i despres comencar la aventura americana.

Com podeu veure tinc forca opcions, pero hauria de comencar a pendre alguna decisio si vull trobar algun vol relativament barat.Aqui si esperes a l'ultim moment es carissim!!
Jo crec que estic esperant un "algo" que em faci acabar de decidir, alguna cosa que em digui que s'ha acabat Australia o que em faci quedar un temps mes.Pero em fot una mica de mandra l'hivern, es Australia pero aqui tambe fot una bona rasca!!!Per comencar hauria de comprar-me alguna cosa d'abric, en els 17kg que vaig agafar de Sant Feliu no se'm va acudir la posibilitat de pasar fred!!

Be, doncs aqui estic, si algu se li acodeix algun altre desti o diferent opcio que no dubti en ferme-la saber, estare encantat de poder dubtar entre mes opcions!!!

Vosaltres rai que ja esteu amagant els abrics.....